2014/07/24

En rättvisare värld

Filed under: Allmänt — admin @ 4:16 pm

Som en del kanske har förstått så är jag inte bara intresserad av kultur i form av sånt man kan hänga på väggen eller läsa. Kultur är också något som finns i samhällets struktur. Olika kultur sorterar in människor i fack och skapar sociala ofta orättvisa strukturer. Själv kommer jag från arbetarklassen och har alltid kämpat för att utjämna de sociala, kulturella klyftorna. En av dessa klyftor är den som handlar om vad man jobbar med. Det är en av de viktigaste att platta ut. Alla ska känna att de kan jobba med vad de vill. Oavsett bakgrund!

Binära optioner – Lika för alla

I och med att internet har blivit något som du hittar i de flesta människors hem, vardag och liv, så har det faktiskt bidragit till att öppna upp helt nya möjligheter för många av oss som inte är födda med guldsked i mun. En av dessa möjligheter är att tjäna pengar på spekulation och handel med binära optioner. Det är ett ganska enkelt sätt att spekulera i bland annat valutor på nätet. Något som bara de rikare klasserna höll på med förut. Men tack vare internet blir världen mindre och möjligheterna större.

rättvisa

Jag minns när jag växte upp och Sverige var helt annorlunda. Det fanns bara en väg för de som kom från en arbetarfamilj att gå. Och det var att följa i sin faders fotspår. Några av oss stod emot trycket och sökte till Stockholms Universitet. Tack vare oss som vågade bryta mönstret har nya möjligheter öppnat sig. Men att vem som helst skulle kunna sitta i soffan och spekulera på börsen och valutamarknaden, det hade jag aldrig kunnat drömma om.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment